1. Einhell
  2. Einhell GE-CL 18/1 Li E Solo (zonder accu).

Einhell GE-CL 18/1 Li E Solo (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Einhell GE-CL 18/1 Li E Solo (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Einhell 3433541  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Einhell GE-CL 18/1 Li E Solo (zonder accu).

Gewicht

1,33 kg

Vermogen

Omschrijving van de Einhell GE-CL 18/1 Li E Solo (zonder accu).

Met de Einhell GE-CL 18/1 Li E Solo (zonder accu) bladblazer behoort spierpijn definitief tot het verleden. Dankzij zijn licht gewicht van slechts 1,33 kilogram is hij uiterst gemakkelijk te gebruiken om al je bladeren van je erf weg te blazen. Ook is je niet langer gebonden aan verlengsnoeren of een stopcontact, doordat de blazer werkt op accu. Hierdoor neem je hem overal moeiteloos mee naartoe. De GE-CL 18/1 Li E Solo (zonder accu) heeft een blaassnelheid van 210 kilometer per uur en een regelbaar toerental. Je bent dus vrij om zelf te bepalen met welke kracht je de bladeren wegblaast. Daarnaast is de blazer onderdeel van het Power-X-change accu platform van Einhell. Als je al een 18 volt accu thuis hebt liggen van dit platform, dan kun je deze ook gebruiken op deze blazer. Kortom, met de Einhell GE-CL 18/1 Li E Solo (zonder accu) wordt het bladeren verwijderen een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • Je bent niet afhankelijk van een stopcontact dankzij de aandrijving met accu

    .

    Een bladblazer op accu vraagt minder onderhoud dan een bladblazer op benzine. Een bladblazer op accu maakt minder geluid dan een bladblazer op benzine.

Minpunten
  • De bladblazer heeft geen zuig- en versnipperfunctie, dus je moet na afloop altijd de bladeren bijeenharken.

Veelgestelde vragen over de Einhell GE-CL 18/1 Li E Solo (zonder accu).

De Einhell GE-CL 18/1 Li E Solo (zonder accu). weegt 1,33 kg.

De Einhell GE-CL 18/1 Li E Solo (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap