1. BLACK DECKER
  2. BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW.

BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW.

Gewicht

1,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW.

De BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW is een veelzijdige accuboormachine met een krachtige motor met een vermogen van 18V. Met deze machine kan je schroeven, boren in hout, tegels en bakstenen muren. De 11 koppelstanden en de 21.000 slagen per minuut zorgen ervoor dat je altijd op de juiste snelheid schroeft en boort. Daarnaast is er een led-verlichting geïntegreerd, waardoor je altijd goed zicht hebt. Als bonus wordt er een opbergkoffer, een 80-delige accessoireset, 2 18 volt 1,5 Ah Li-ion accu's en een oplader meegeleverd. Let er wel op dat de opbergkoffer leeg is en niet is voorzien van speciale vakken om de accessoireset in op te bergen. Met de BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW haal je een complete set in huis waarmee je zowel thuis als op de werkplaats aan de slag kan.

Pluspunten
  • Dankzij de slagfunctie kun je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen. Met deze boor kun je gaten tot 25 millimeter maken in hout, wat meer dan voldoende is voor alle klussen thuis. De geïntegreerde werklamp zorgt er bovendien voor dat je ook bij minder lichte plekken goed kunt zien wat je aan het boren bent.

Minpunten
  • Bij intensief klussen raakt de accu van 1,5 Ah relatief snel leeggebruikt.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW.

De BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW. weegt 1,8 kg.

De BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap