1. PowerPlus
  2. Powerplus POWX1365MB.

Powerplus POWX1365MB.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Powerplus POWX1365MB. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de PowerPlus POWX1365MB  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Powerplus POWX1365MB.

Gewicht

3,5 kg

Vermogen

600 W

Omschrijving van de Powerplus POWX1365MB.

Met de Powerplus POWX1365MB krijg je een betrouwbare en krachtige precisiecirkelzaag die perfect geschikt is voor zowel professionele als amateur bouwers. Het heeft een verstekgeleider die de prestaties nog verbetert en heeft een maximaal toerental van 5500. Dankzij deze features is het perfect geschikt voor het op maat zagen van plinten, inkorten van laminaat, en andere precisieklussen. Deze precisiecirkelzaag heeft ook een stofafzuiging waarmee je zo stofvrij mogelijk kunt werken. Daarnaast heeft hij een 89 millimeter blad en kan hij tot een maximale snijdiepte van 28,5 millimeter gaan. Bovendien is hij licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is. Dit maakt hem perfect voor zowel kleine als grote klussen.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 3,5 kilogram is de cirkelzaag compact en gebruiksvriendelijk. Voor een duidelijke aanduiding van je zaagsnede is de laser een handige hulp. Het is mogelijk met deze cirkelzaag middenin het werkstuk te beginnen, dankzij de inval-functie.

Minpunten
  • De maximale zaagdiepte van 28,5 milimeter is niet erg groot, wat de cirkelzaag vooral geschikt maakt voor het doorzagen van dun materiaal zoals laminaat.

Veelgestelde vragen over de Powerplus POWX1365MB.

De Powerplus POWX1365MB. weegt 3,5 kg.

De Powerplus POWX1365MB. heeft een vermogen van 600 W.

Bekijk nog meer handgereedschap