1. Makita
  2. Makita DUB186Z (zonder accu).

Makita DUB186Z (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DUB186Z (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DUB186Z  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DUB186Z (zonder accu).

Gewicht

1,6 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DUB186Z (zonder accu).

Met de Makita DUB186Z kom je gemakkelijk van al je bladeren af. Deze bladblazer werkt op accu en je bent niet afhankelijk van verlengsnoeren. Met een blaassnelheid van 192 kilometer per uur kan je zelf het toerental regelen voor de perfecte klus. Je hebt geen accu nodig om te starten, dit apparaat is onderdeel van het Makita LXT 18 Volt accuplatform. Als je al een accu hebt van hetzelfde merk en uit hetzelfde accuplatform dan kun je deze ook gebruiken in deze bladblazer. Met de Makita DUB186Z heb je een sterk apparaat in handen waarmee je gemakkelijk al je tuinpaden van bladeren verlost. Je hebt geen last van verlengsnoeren en je kunt het toerental afstemmen op de klus die je verricht. Door de integratie in het Makita LXT 18 Volt accuplatform heb je de keuze als je al een accu hebt. Of je nu wil blazen, zuigen of stofzuigen met deze bladblazer, je bent verzekerd van een krachtig en duurzaam apparaat.

Pluspunten
  • De bladblazer is onderdeel van het Makita LXT 18V accu platform

    .

    Heb je al een accu liggen uit hetzelfde accu platform? Dan kan je die ook gebruiken op dit apparaat. Een bladblazer op accu vraagt minder onderhoud dan een bladblazer op benzine. Dankzij het lage gewicht van 2,1 kilogram heb je de volgende dag geen last van spierpijn.

Minpunten
  • Met een blaassnelheid van 193 kilometer per uur gebruik je de bladblazer niet om nat tuinafval weg te blazen.

Veelgestelde vragen over de Makita DUB186Z (zonder accu).

De Makita DUB186Z (zonder accu). weegt 1,6 kg.

De Makita DUB186Z (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap