1. Karcher
 2. Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car.

Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 2.644-015.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car.

Gewicht

17,6 kg

Vermogen

3000 W

Omschrijving van de Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car.

Met de Kärcher K7 Premium Smart Control Home & Car krijg je niet alleen een krachtige hogedrukreiniger, maar ook tal van extra toebehoren, zoals een terrasreiniger, een vuilfrees, een waterfilter, een spuitlans, een wasborstel en twee flessen wasmiddel. Hiermee ben je volledig uitgerust om je huis en tuin grondig schoon te maken. Met de Kärcher app kun je het apparaat via bluetooth verbinden en krijg je gerichte schoonmaaktips en adviezen. Daarnaast is de K7 uitgerust met een haspel, waarmee je de slang eenvoudig en zonder knikken oprolt. De K7 is een veelzijdig apparaat met een werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur. Hiermee is het geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakken met een licht of zwaar verontreinigd oppervlak. Je kunt zelf kiezen met welke druk je de waterstraal gebruikt, waardoor je je auto of fiets niet beschadigt.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans en 2 flessen schoonmaakmiddel meegeleverd

  .

  Verbind de hogedrukreiniger met de Kärcher app voor extra tips en begeleiding bij je reinigingsklus

  .

  Dankzij de haspel rol je de slang altijd netjes op zonder knikken.

Minpunten
 • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car.

De Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car. weegt 17,6 kg.

De Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car. heeft een vermogen van 3000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap