1. Metabo
  2. Metabo KGS 254 M + Onderstel.

Metabo KGS 254 M + Onderstel.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Metabo KGS 254 M + Onderstel. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Metabo 602540000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Metabo KGS 254 M + Onderstel.

Gewicht

16,3 kg

Vermogen

1800 W

Omschrijving van de Metabo KGS 254 M + Onderstel.

De Metabo KGS 254 M + Onderstel is een uitkomst voor iedereen die graag doorklussen in hout, houtpanelen en MDF-platen. Dankzij het standaard meegeleverde onderstel kun je op een optimale werkhoogte werken. De afkortzaag beschikt over een 254 millimeter zaagblad waarmee je materialen tot 254 millimeter dik kunt zagen. Daarnaast is de werktafel uitbreidbaar en heeft hij een handige trekfunctie. Zo blijft jouw werkstuk stevig en veilig liggen tijdens het klussen. De geïntegreerde laser en de ingebouwde verlichting helpen je bij het maken van rechte lijnen. Dankzij de zaagdieptebegrenzer en diepteaanslag kun je eenvoudig groeven maken. Met de Metabo KGS 254 M + Onderstel creëer je eenvoudig het perfecte resultaat.

Pluspunten
  • Het meegeleverde onderstel zorgt ervoor dat je klust op een prettige werkhoogte. De lasergeleider en de ingebouwde verlichting zijn handige hulpmiddelen bij het maken van kaarsrechte zaagsneden. De maximale zaagdiepte van 92 millimeter maakt hem geschikt voor verschillende zaagklussen.

Minpunten
  • Bij intensief zagen is de stofzak niet groot genoeg om je werkplek volledig stofvrij te houden.

Veelgestelde vragen over de Metabo KGS 254 M + Onderstel.

De Metabo KGS 254 M + Onderstel. weegt 16,3 kg.

De Metabo KGS 254 M + Onderstel. heeft een vermogen van 1800 W.

Bekijk nog meer handgereedschap