1. Metabo
 2. Metabo KGS 305 M + Onderstel.

Metabo KGS 305 M + Onderstel.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Metabo KGS 305 M + Onderstel. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Metabo 619305000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Metabo KGS 305 M + Onderstel.

Gewicht

19,6 kg

Vermogen

1600 W

Omschrijving van de Metabo KGS 305 M + Onderstel.

De Metabo KGS 305 M + Onderstel is een zwaar gebouwde zaagmachine die een uitstekende prestatie biedt. De zaagmachine is voorzien van een traploze uitrekbaar tafelverbreedingssysteem waarmee je de werkruimte voor je materiaal kunt uitbreiden. Het materiaalklemmechanisme, de aanloopstroombegrenzing en asvergrendeling maken het mogelijk om je materiaal stevig vast te zetten voor precisie en veiligheid. De 1.600 watt motor is geschikt voor het zagen van hardhout, multiplex en andere hardere materialen. De Metabo KGS 305 M + Onderstel is verder voorzien van een schuifbalk met een verstelbare diepteaanpassing, een afzuigadapter, een zaagblad met een diameter van 255 mm en een uitstekend zicht op het zaagblad. Daarnaast is het onderstel sterk en robuust, waardoor het perfect is voor zwaardere taken. Bovendien is de Metabo KGS 305 M + Onderstel uitgerust met een handmatige rem voor extra veiligheid. Deze zaagmachine is een uitstekende keuze voor het klussen in de werkplaats.

Pluspunten
 • Het meegeleverde onderstel zorgt ervoor dat je op een prettige werkhoogte klust

  .

  Het onderstel zorgt ervoor dat je op een prettige hoogte kunt klussen

  .

  Dankzij de tafelverbreding blijven ook grote werkstukken stabiel liggen en is je zaagbereik groter

  .

  Met de tafelverbreding blijven ook grote werkstukken stabiel liggen en is je zaagbereik groter. De lasergeleider is een handige hulp bij het maken van kaarsrechte zaagsneden. De lasergeleider is een handige hulp bij het maken van rechte zaagsneden.

Minpunten
 • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Metabo KGS 305 M + Onderstel.

De Metabo KGS 305 M + Onderstel. weegt 19,6 kg.

De Metabo KGS 305 M + Onderstel. heeft een vermogen van 1600 W.

Bekijk nog meer handgereedschap