1. Stanley
 2. Stanley SXCMS1350HE Silent.

Stanley SXCMS1350HE Silent.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Stanley SXCMS1350HE Silent. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Stanley B2DC2G4STN705  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Stanley SXCMS1350HE Silent.

Gewicht

33 kg

Vermogen

1000 W

Omschrijving van de Stanley SXCMS1350HE Silent.

De Stanley SXCMS1350HE Silent compressor is een stille, krachtige en robuuste machine die optimaal geschikt is voor het gebruik in geluidsgevoelige omgevingen. Met slechts 52 decibel is de compressor bijna niet te horen tijdens het werken. De 50 liter ketel is voldoende om lang door te werken voordat hij aanslaat om bij te vullen. De netto luchtopbrengst van 150 liter per minuut is meer dan genoeg voor zwaardere taken zoals tacken, boren, schoonblazen en wieldoppen losmaken. Dankzij de trekstang en de wieltjes is de compressor gemakkelijk te verplaatsen. Daarbij is hij ook nog eens olievrij, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor het lekken van olie. Kortom, de Stanley SXCMS1350HE Silent is een uitstekende keuze voor het doen van krachtige taken in een stille omgeving.

Pluspunten
 • Je gebruikt de compressor niet alleen voor lichte blaaswerkzaamheden, maar ook in combinatie met zwaarder pneumatisch gereedschap

  .

  Hij slaat niet vaak aan om bij te vullen door de relatief grote ketel van 50 liter

  .

  Met een geluidsniveau van 52 decibel maakt de compressor relatief weinig geluid.

Minpunten
 • De compressor wordt geleverd zonder accessoires zoals een luchtslang en luchtgereedschappen.

Veelgestelde vragen over de Stanley SXCMS1350HE Silent.

De Stanley SXCMS1350HE Silent. weegt 33 kg.

De Stanley SXCMS1350HE Silent. heeft een vermogen van 1000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap