1. BLACK DECKER
  2. BLACK+DECKER BCK21S2S-QW Combiset.

BLACK+DECKER BCK21S2S-QW Combiset.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BCK21S2S-QW Combiset. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER BCK21S2S-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER BCK21S2S-QW Combiset.

Gewicht

Vermogen

Omschrijving van de BLACK+DECKER BCK21S2S-QW Combiset.

De BLACK+DECKER BCK21S2S-QW Combiset biedt veel flexibiliteit voor alle klussers. Niet alleen geeft het je de mogelijkheid om zwaar materiaal zoals tegels en steen te boren, maar met de lange en dikke schroeven kun je ook gemakkelijk schroeven. Dankzij de accubedrijf kan je overal klussen, zelfs als er geen stopcontact in de buurt is. Met de ingebouwde ledverlichting kun je ook op donkere plekken doorgaan met je klus. Na gebruik berg je de klopboormachine en slagschroevendraaier netjes op in de meegeleverde softbag. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je deze kwijt raakt. De BLACK+DECKER BCK21S2S-QW Combiset is een uitstekende optie voor elke klusser die op zoek is naar een flexibel en krachtig gereedschap.

Pluspunten
  • Dankzij de klopfunctie kun je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen. Je kunt gaten boren van maximaal 25 millimeter groot in hout, wat genoeg is voor bijna elke klus in en om het huis. Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte plekken een goed zicht op je schroef- en boorwerk.

Minpunten
  • Er worden geen boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BCK21S2S-QW Combiset.

De BLACK+DECKER BCK21S2S-QW Combiset. weegt .

De BLACK+DECKER BCK21S2S-QW Combiset. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap