1. BLACK DECKER
 2. BLACK+DECKER BCSS18D1-QW.

BLACK+DECKER BCSS18D1-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BCSS18D1-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER BCSS18D1-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER BCSS18D1-QW.

Gewicht

1,14 kg

Vermogen

Omschrijving van de BLACK+DECKER BCSS18D1-QW.

De BLACK+DECKER BCSS18D1-QW geeft je de mogelijkheid om zowel gras als het fijnere struikgewas te snoeien. Het 20 centimeter lange buxusmes is ideaal voor het netjes snoeien van je buxushaag, terwijl het grasmes ideaal is voor het bijwerken van de randen van je gazon. Met een gewicht van slechts 1,14 kilogram is het comfortabel werken met dit apparaat. Je wisselt gereedschapsloos de 2 zaagbladen met slechts één druk op de knop. Het apparaat werkt op een 18 volt accu, waardoor je geen rekening hoeft te houden met een stopcontact in de buurt. De BLACK+DECKER BCSS18D1-QW is onderdeel van het BLACK+DECKER 18V POWERCONNECT accuplatform. Daardoor kun je de accu ook op ander (tuin)gereedschap gebruiken die onderdeel is van hetzelfde accuplatform. Je hebt dus geen extra accu's nodig als je verschillende appartuur gebruikt. Dit maakt de BCSS18D1-QW ideaal voor iedereen die het tuinonderhoud wat gemakkelijker wil maken.

Pluspunten
 • Je gebruikt de meegeleverde BLACK+DECKER POWERCONNECT 18V-accu ook op andere accugereedschappen met hetzelfde accuplatform

  .

  Dankzij het draadloze werken zit je niet aan verlengsnoeren vast

  .

  Met de buxusschaar knip je kleine heesters en struiken in vorm.

Minpunten
 • Is de accu leeg, dan moet je wachten totdat hij weer is opgeladen

  .

  -> Als de accu leeg is, moet je wachten totdat deze weer is opgeladen

  .

  Je snoeit enkel dunne takken tot 8 millimeter dikte

  .

  -> Je snoeit alleen dunne takken tot 8 millimeter dikte.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BCSS18D1-QW.

De BLACK+DECKER BCSS18D1-QW. weegt 1,14 kg.

De BLACK+DECKER BCSS18D1-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap