1. BLACK DECKER
  2. BLACK+DECKER BDCCS18N-XJ (zonder accu).

BLACK+DECKER BDCCS18N-XJ (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BDCCS18N-XJ (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER BDCCS18N-XJ  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER BDCCS18N-XJ (zonder accu).

Gewicht

3,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de BLACK+DECKER BDCCS18N-XJ (zonder accu).

De BLACK+DECKER BDCCS18N-XJ is een krachtige en betrouwbare cirkelzaag voor al uw klussen thuis. De krachtige 18 volt Li-Ion accu, die niet standaard meegeleverd wordt, voorziet de cirkelzaag van stroom en maakt het mogelijk om tot 43 millimeter diep in een rechte hoek te zagen. Daarnaast is de cirkelzaag ook uitgerust met een metalen zool met een zichtlijn, waardoor het bijna onmogelijk is om scheef te zagen. Bovendien zorgen een ingebouwde motorrem en een thermische beveiliging voor een lange levensduur en een veilige werking van de cirkelzaag. Kortom, de BLACK+DECKER BDCCS18N-XJ is de perfecte cirkelzaag voor al uw klussen thuis. Met zijn krachtige 18 volt Li-Ion accu, metalen zool met zichtlijn, ingebouwde motorrem en thermische beveiliging, bent u verzekerd van een betrouwbare en veilige cirkelzaag voor al uw klussen in en om het huis. De cirkelzaag is krachtig genoeg om tot 43 millimeter diep in een rechte hoek te zagen, waardoor uw klussen steeds perfect afgewerkt worden.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 3 kilogram is hij compact en gebruiksvriendelijk

    .

    Dankzij de stroomvoorziening via accu ga je geheel draadloos te werk. De cirkelzaag is kantelbaar, zodat je ook in verstek kunt zagen.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BDCCS18N-XJ (zonder accu).

De BLACK+DECKER BDCCS18N-XJ (zonder accu). weegt 3,5 kg.

De BLACK+DECKER BDCCS18N-XJ (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap