1. BLACK DECKER
  2. BLACK+DECKER BDCDS18-QW.

BLACK+DECKER BDCDS18-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BDCDS18-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER BDCDS18-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER BDCDS18-QW.

Gewicht

2 kg

Vermogen

Omschrijving van de BLACK+DECKER BDCDS18-QW.

Verder is de BLACK+DECKER BDCDS18-QW uitgerust met een dustcollector die je werkomgeving vrij houdt van stof. De opslag van de accu en schuurvellen is ook uiterst praktisch. Alles neem je makkelijk mee in de meegeleverde opbergkoffer. De schuurmachine is daarom ideaal voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Met de BLACK+DECKER BDCDS18-QW heb je een schuurmachine die je overal kunt gebruiken en waarmee je in korte tijd allerlei klussen kunt uitvoeren. Met de BLACK+DECKER BDCDS18-QW ben je verzekerd van een professioneel resultaat. Het schuurvlak is 180 graden draaibaar. Dit betekent dat je eenvoudig kleine oppervlakken kunt schuren en afwerken. Dankzij de 12.000 schuurbewegingen per minuut kun je in korte tijd je klus afwerken. Ook moeilijk bereikbare hoeken zijn geen probleem meer. Met de 18V accu kun je de schuurmachine zonder stroomkabels gebruiken. Daarnaast beschikt de BLACK+DECKER BDCDS18-QW over een dustcollector die je werkomgeving vrij houdt van stof. Ook is de schuurmachine met 3 schuurvellen uitgerust en geef je deze eenvoudig met klittenbandbevestiging vervangen. De meegeleverde opbergkoffer biedt je een handige opslag voor je accu en schuurvellen. Kortom, de BLACK+DECKER BDCDS18-QW is de perfecte schuurmachine voor het schuren en afwerken van allerlei oppervlakken.

Pluspunten
  • Dankzij de batterijwerking kan je volledig draadloos werken. De aan-uitschakelaar kan worden vastgezet, zodat je niet constant hoeft in te drukken. Schuurpapier wordt razendsnel en gemakkelijk gewisseld dankzij de klittenbandbevestiging.

Minpunten
  • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling aanwezig is

    .

    Na een tijdje heb je het gevoel dat je armen moe worden, vanwege de hoge trillingswaarde van 7,3 m/s.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BDCDS18-QW.

De BLACK+DECKER BDCDS18-QW. weegt 2 kg.

De BLACK+DECKER BDCDS18-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap