1. BLACK DECKER
 2. BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu).

BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu).

Gewicht

0,85 kg

Vermogen

Omschrijving van de BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu).

De BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu) is een krachtige en veelzijdige schuurmachine. Met zijn kompakte design, is hij ideaal voor het reinigen en verfraaien van trappen, meubels, deuren en vensterbanken. De schuurmachine heeft een 18 volt accu, waardoor je geen last hebt van verlengsnoeren. Hierdoor ben je vrij om de machine te verplaatsen, waardoor je moeilijk bereikbare hoeken gemakkelijk kunt bereiken. Met een maximum van 12.000 schuurbewegingen per minuut, is de BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ een uitstekende keuze voor het schuren van meubels, trappen en andere oppervlakken. De 3 schuurvellen, die voorzien zijn van klittenbandbevestiging, helpen je bij het schuren van deze oppervlakken. Door deze klittenbandbevestiging is het vervangen van de schuurvellen eenvoudig en snel. De BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ is een machine die je voor veel doeleinden kunt gebruiken, waardoor je voor elke klus de juiste machine hebt.

Pluspunten
 • Met een gewicht van 0,8 kilogram is de schuurmachine zeer licht

  .

  -> Met een gewicht van 0,8 kilogram is deze schuurmachine extreem licht. Schuurpapier wissel je razendsnel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging

  .

  -> Met de klittenbandbevestiging kun je het schuurpapier snel en gemakkelijk wisselen. Dit type schuurmachine is ideaal voor het schuren van hoeken en randen, kozijnen en trappen dankzij de driehoeksvormige zool

  .

  -> Door zijn driehoeksvormige zool is dit type schuurmachine ideaal voor het schuren van hoeken, randen, kozijnen en trappen.

Minpunten
 • Na een tijdje zal je de lange schurende beweging in je armen voelen door de hoge trillingswaarde van 7,3 m/s.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu).

De BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu). weegt 0,85 kg.

De BLACK+DECKER BDCDS18N-XJ (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap