1. BLACK DECKER
  2. BLACK+DECKER BEHT201-QS.

BLACK+DECKER BEHT201-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BEHT201-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER BEHT201-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER BEHT201-QS.

Gewicht

1,91 kg

Vermogen

420 W

Omschrijving van de BLACK+DECKER BEHT201-QS.

De BLACK+DECKER BEHT201-QS is een krachtige elektrische heggenschaar die je helpt bij het onderhouden van je haag. Met de 45 centimeter lange zaag worden takken met een takdikte tot 16 millimeter moeiteloos gesnoeid. Dankzij de elektrische aandrijving hoef je geen rekening te houden met benzine of accuduur. Je krijgt voortdurend dezelfde stroomvoorziening. Hierdoor kun je langere tijd achter elkaar werken zonder tussenpauzes. Met een gewicht van 1,91 kilogram is de heggenschaar ook nog eens licht van gewicht. De extra handgreep zorgt ervoor dat je de heggenschaar stevig kunt vasthouden tijdens het snoeien. Zo voorkom je dat je al snel last krijgt van spierpijn. De BLACK+DECKER BEHT201-QS is de perfecte tool voor het onderhouden van je haag.

Pluspunten
  • Dankzij de elektrische aandrijving geniet je van een ononderbroken stroomvoorziening. De heggenschaar is uitgerust met een extra handvat voor een goede grip. Dankzij het lage gewicht van 1,91 kilogram werk je langdurig onvermoeid.

Minpunten
  • Je snoeit alleen dunne takken met een dikte van maximaal 16 millimeter.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BEHT201-QS.

De BLACK+DECKER BEHT201-QS. weegt 1,91 kg.

De BLACK+DECKER BEHT201-QS. heeft een vermogen van 420 W.

Bekijk nog meer handgereedschap