1. BLACK DECKER
  2. BLACK+DECKER BEHT251-QS.

BLACK+DECKER BEHT251-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BEHT251-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER BEHT251-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER BEHT251-QS.

Gewicht

2,16 kg

Vermogen

450 W

Omschrijving van de BLACK+DECKER BEHT251-QS.

De BLACK+DECKER BEHT251-QS is de perfecte elektrische heggenschaar voor zowel de professionele als de amateur tuinier. De heggenschaar heeft een 50 centimeter lange zaagblad en is geschikt voor takken met een maximaal dikte van 18 millimeter. Met deze heggenschaar kun je het perfecte resultaat bereiken voor je beukenhaag of haagliguster. Het gebruik van deze elektrische heggenschaar is heel eenvoudig. Met een gewicht van 2,16 kilogram is deze heggenschaar licht genoeg om comfortabel mee te werken. De extra handgreep zorgt ervoor dat je de heggenschaar stevig bij je kunt houden terwijl je snoeit. Bovendien hoef je niet te wachten op een acculading of benzine; de stroomvoorziening zorgt ervoor dat je de heggenschaar meteen kunt gebruiken. Kortom, met de BLACK+DECKER BEHT251-QS heggenschaar heb je de perfecte tuinpartner voor een perfect resultaat.

Pluspunten
  • Met het lange zwaard van 50 centimeter kun je in één beweging grote stukken van je heg snoeien

    .

    Dankzij de elektrische aandrijving heb je continu stroom. De heggenschaar is voorzien van een extra handvat voor een goede grip.

Minpunten
  • Je hebt altijd een verlengkabel nodig.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BEHT251-QS.

De BLACK+DECKER BEHT251-QS. weegt 2,16 kg.

De BLACK+DECKER BEHT251-QS. heeft een vermogen van 450 W.

Bekijk nog meer handgereedschap