1. BLACK DECKER
  2. BLACK+DECKER BEW230-QS.

BLACK+DECKER BEW230-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BEW230-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER BEW230-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER BEW230-QS.

Gewicht

0,9 kg

Vermogen

Omschrijving van de BLACK+DECKER BEW230-QS.

Met de BLACK+DECKER BEW230-QS kun je moeilijk bereikbare oppervlakken en hoekjes schuren. Dit kleine apparaat is 55 watt sterk en weegt slechts een kilogram. Het driehoekige schuurblad en de detailschuuraccessoire zorgen voor een geoptimaliseerd resultaat. Je kunt de zool draaien zodat het schuurpapier langer meegaat, en als je toch een vervanging nodig hebt, is dit gemakkelijk te doen dankzij de klittenbandbevestiging. De softgrip zorgt ervoor dat je comfortabel door kunt werken. Met de BLACK+DECKER BEW230-QS kun je verfresten, roest, traptreden, kozijnen en metaal polijsten. Je krijgt zes accessoires meegeleverd bij deze deltaschuurmachine.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 0,9 kilogram is de schuurmachine zeer licht.Met 1 hand te bedienen zodat je probleemloos controle houdt over de wijze van schuren.De schuurmachine wordt compleet geleverd met accessoires en een softbag.

Minpunten
  • De schuursnelheid blijft hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling aanwezig is.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BEW230-QS.

De BLACK+DECKER BEW230-QS. weegt 0,9 kg.

De BLACK+DECKER BEW230-QS. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap