1. BLACK DECKER
  2. BLACK+DECKER KA280LKA-QS.

BLACK+DECKER KA280LKA-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER KA280LKA-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER KA280LKA-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER KA280LKA-QS.

Gewicht

2,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de BLACK+DECKER KA280LKA-QS.

Met de BLACK+DECKER KA280LKA-QS haal je een krachtige en veelzijdige multischuurmachine in huis. Je kan dit apparaat gebruiken voor al je klusjes, van het schuren van houten meubels tot het schoonmaken van je vloertegels. Met de meegeleverde accessoireset heb je alles wat je nodig hebt voor het schuren van vrijwel elk oppervlak. Met de Auto-Select-functie stel je eenvoudig de juiste snelheid in voor elk type oppervlak. Je kan de schuurmachine met 1 of 2 handen bedienen, waardoor je altijd de perfecte controle hebt. De BLACK+DECKER KA280LKA-QS is een perfecte keuze voor al je klussen.

Pluspunten
  • Met de uitwisselbare zolen gebruik je de multischuurmachine voor alle soorten oppervlaktes. Je hebt controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. De aan-schakelaar is vast te zetten zodat je deze niet continu hoeft in te drukken.

Minpunten
  • Na een tijdje zal je de hoge trillingswaarde van 7,8 m/s in je armen gaan voelen door langdurig schuren.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER KA280LKA-QS.

De BLACK+DECKER KA280LKA-QS. weegt 2,5 kg.

De BLACK+DECKER KA280LKA-QS. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap