1. BLACK DECKER
  2. BLACK+DECKER KA902EK-QS.

BLACK+DECKER KA902EK-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER KA902EK-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER KA902EK-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER KA902EK-QS.

Gewicht

2,1 kg

Vermogen

Omschrijving van de BLACK+DECKER KA902EK-QS.

De BLACK+DECKER KA902EK-QS is precies wat je nodig hebt voor het gladmaken van alles aan de lopende band. Met zijn krachtige motor, die een opgenomen vermogen heeft van 400 watt, kun je alle mogelijke materialen vlijmscherp en met precisie afwerken. Het modelleren van hout, afbraam lasnaden, verwijderen van roest en bewerken van keramische tegels, het is allemaal mogelijk. Ook als je moeilijk bereikbare plekken wilt schuren, is de KA902EK-QS de beste keuze. Met de smalle schuurarm kom je moeiteloos overal bij. Bovendien zorgt de stofafzuiging ervoor dat je altijd een schone werkplek hebt. Bij de KA902EK-QS krijg je naast het apparaat 6 schuurbanden. Ook is er een handige koffer meegeleverd, waarmee je het apparaat makkelijk kunt verplaatsen. Met de BLACK+DECKER KA902EK-QS heb je alles wat je nodig hebt om je klus goed en vlot te klaren.

Pluspunten
  • Wordt geleverd met een gebogen, een rechte en een smalle arm voor verschillende taken. Je kan gemakkelijk schuren tussen spijlen van hekwerk of stoelen door de smalle en lange vorm van de schuurzool. De aan-schakelaar is vast te zetten zodat je deze niet de hele tijd hoeft in te drukken.

Minpunten
  • Het schuren van grote oppervlakken met een stripschuurmachine is erg tijdrovend.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER KA902EK-QS.

De BLACK+DECKER KA902EK-QS. weegt 2,1 kg.

De BLACK+DECKER KA902EK-QS. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap