1. BLACK DECKER
  2. BLACK+DECKER MT300KA-QS.

BLACK+DECKER MT300KA-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER MT300KA-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER MT300KA-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER MT300KA-QS.

Gewicht

1,6 kg

Vermogen

300 W

Omschrijving van de BLACK+DECKER MT300KA-QS.

Met de BLACK+DECKER MT300KA-QS oscillerende multitool heb je een krachtige tool in handen om menig klus moeiteloos af te kunnen ronden. Deze veelzijdige multitool wordt geleverd met 4 zaagbladen, een schuurzool en 6 schuurvellen, verpakt in een handige koffer. De ergonomische body met softgrip zorgt ervoor dat het prettig werken is met deze multitool. De multitool is ook robuust ontworpen, waardoor deze jarenlang meegaat. Daarnaast is de snelheid van de multitool variabel instelbaar tussen de 10.000 en 22.000 toeren per minuut, waarmee je meer controle hebt bij verschillende werkzaamheden. Met de BLACK+DECKER MT300KA-QS oscillerende multitool klaar je iedere klus eenvoudig en met gemak.

Pluspunten
  • Je gebruikt de multitool voor schuren, zagen, slijpen en schrapen door middel van een oscillerende beweging. Je werkt gecontroleerd door middel van de variabele snelheidsregeling. In de meegeleverde koffer kun je de multitool na gebruik netjes opbergen.

Minpunten
  • Er ontbreekt verlichting om extra zicht te krijgen op je werk.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER MT300KA-QS.

De BLACK+DECKER MT300KA-QS. weegt 1,6 kg.

De BLACK+DECKER MT300KA-QS. heeft een vermogen van 300 W.

Bekijk nog meer handgereedschap