1. Bosch
  2. Bosch Advanced Hedgecut 65.

Bosch Advanced Hedgecut 65.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch Advanced Hedgecut 65. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06008C0801  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch Advanced Hedgecut 65.

Gewicht

6 kg

Vermogen

500 W

Omschrijving van de Bosch Advanced Hedgecut 65.

De Bosch Advanced Hedgecut 65 is de ideale heggenschaar voor middelgrote heggen. Deze heggenschaar functioneert op elektriciteit, waardoor je een continue stroomvoorziening hebt en je zonder pauzes door kunt werken. Met een maximale takdikte van 34 millimeter is hij geschikt voor verschillende soorten heggen, zoals coniferen, laurier, taxus, beuken, hulst, haagbeuken, haagconiferen en viburnumheggen. De slipkoppeling met draaimoment maakt het mogelijk om gemakkelijk door de dikkere takken te snijden zonder beschadiging van de motor. De ProSilence geluiddempende kap zorgt ervoor dat de heggenschaar minder geluid maakt dan de overige heggenscharen van Bosch, wat prettig is voor jou en je buren. Geniet van alle voordelen van de Bosch Advanced Hedgecut 65. Met deze krachtige heggenschaar kun je veilig en gemakkelijk middelgrote heggen snoeien. De slipkoppeling met draaimoment maakt het mogelijk om ook door de dikkere takken te snijden, terwijl de ProSilence geluiddempende kap ervoor zorgt dat je minder geluid maakt. Kies voor een continue stroomvoorziening en werk aan één stuk door zonder pauzes. Deze heggenschaar is geschikt voor verschillende soorten heggen, waaronder coniferen, laurier, taxus, beuken, hulst, haagbeuken, haagconiferen en viburnumheggen. Kortom, de Bosch Advanced Hedgecut 65 biedt alles wat je nodig hebt voor een perfecte heggensnoei!

Pluspunten
  • Door het lange zwaard van 65 centimeter, kun je in één beweging grote stukken van je heg snoeien. Je snoeit ook de dikkere takken tot een dikte van 34 millimeter. Dankzij de elektrische aandrijving geniet je van een voortdurende stroomvoorziening.

Minpunten
  • Het handvat is niet draaibaar, waardoor je meer inspanning moet doen om moeilijker bereikbare plaatsen te snoeien.

Veelgestelde vragen over de Bosch Advanced Hedgecut 65.

De Bosch Advanced Hedgecut 65. weegt 6 kg.

De Bosch Advanced Hedgecut 65. heeft een vermogen van 500 W.

Bekijk nog meer handgereedschap