1. Bosch
  2. Bosch Advanced Orbit 18 + 2,5 Ah accu (1x).

Bosch Advanced Orbit 18 + 2,5 Ah accu (1x).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch Advanced Orbit 18 + 2,5 Ah accu (1x). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 1600A02625  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch Advanced Orbit 18 + 2,5 Ah accu (1x).

Gewicht

1,4 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch Advanced Orbit 18 + 2,5 Ah accu (1x).

Met de Bosch Advanced Orbit 18 + 2,5 Ah accu (1x) heb je alles wat je nodig hebt om direct te beginnen met je klus. Deze excenterschuurmachine is namelijk licht van gewicht, heeft een extra handgreep voor nog meer grip en produceert weinig trillingen. Hierdoor kan je ook boven je hoofd schuren en wordt het schuren of polijsten van gebogen oppervlakken geen probleem. Met het wieltje stel je eenvoudig het ideale toerental in voor hout, gips, geverfde, gelakte of gepolijste oppervlakken. Verder is er de zeer handige microfilter System Box die ervoor zorgt dat vrijkomend stof tot een minimum beperkt wordt. Kortom: met de Bosch Advanced Orbit 18 + 2,5 Ah accu (1x) kun je direct aan de slag.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde accu kun je direct aan de slag. Je kunt een excenterschuurmachine gebruiken voor het maken van fijne afwerkingen, alsmede het schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakken. Met een gewicht van 1,4 kilogram is de schuurmachine erg licht.

Minpunten
  • Je krijgt er slechts één schuurvel bij.

Veelgestelde vragen over de Bosch Advanced Orbit 18 + 2,5 Ah accu (1x).

De Bosch Advanced Orbit 18 + 2,5 Ah accu (1x). weegt 1,4 kg.

De Bosch Advanced Orbit 18 + 2,5 Ah accu (1x). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap