1. Bosch
 2. Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x).

Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 1600A02625  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x).

Gewicht

0,7 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x).

De Bosch AdvancedCut 18 is een krachtig gereedschap voor al je zaagklussen. Met de 18 volt zaagmachine zaag je met gemak takken tot 65mm diameter vlak langs de stam. Je hebt geen snoer nodig, de machine werkt ook op accu. De drukschakelaar bepaalt het toerental. De speciale nanoblade zorgt voor trillingsvrij werken. Ook hoef je de zaagketting niet te smeren, spannen of slijpen. Met de lus kan je de machine op hangen wanneer je even je handen vrij wil hebben. De Bosch AdvancedCut 18 is een veelzijdig gereedschap dat je gebruikt bij zowel binnen- als buitenklussen. De zaagmachine is robuust en heeft een lange levensduur. Het is een duurzaam gereedschap dat je inzet voor het uitvoeren van klussen in verschillende materialen. Het is een handig hulpmiddel dat je gemakkelijk kunt meenemen en met het 1,5 Ah accu dat erbij wordt geleverd kun je langere tijd achter elkaar klussen.

Pluspunten
 • Met de microkettingzaag kun je precies recht hout en kunststof zagen

  .

  Met de variabele snelheid kun je je zaagsnelheid perfect aanpassen aan verschillende materialen

  .

  De meegeleverde Bosch Power For All accu kun je ook gebruiken bij ander 18 volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform.

Minpunten
 • Voor het zagen van bochten is een 'normale' decoupeerzaag meer geschikt.

Veelgestelde vragen over de Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x).

De Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x). weegt 0,7 kg.

De Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap