1. Bosch
 2. Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah.

Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06033D5100  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah.

Gewicht

0,7 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah.

Met de Bosch AdvancedCut 18 en de 2,5 Ah Li-Ion accu's ben je direct klaar om aan de slag te gaan met zaagwerk. Deze machine is een decoupeerzaag, kettingzaag en reciprozaag in één. Hiermee kun je niet alleen hout zagen, maar ook takken snoeien tot 65 millimeter dik. Met de drukschakelaar kun je het toerental aanpassen voor het beste resultaat. Je hoeft de zaagketting niet te slijpen of te smeren. Bovendien hang je de AdvancedCut 18 gemakkelijk op aan de lus voor een welverdiende pauze. Met deze Bosch AdvancedCut 18 en de 2,5 Ah Li-Ion accu's ben je direct klaar om te beginnen met je zaagklussen. Deze machine is een decoupeerzaag, kettingzaag en reciprozaag in één, waarmee je zowel hout als takken tot 65 millimeter dik kunt zagen. Je kunt het toerental aanpassen met de drukschakelaar, zodat je het beste resultaat krijgt. Je hoeft de zaagketting niet te slijpen of te smeren. Ook hang je de AdvancedCut 18 gemakkelijk op aan de lus als het tijd is voor een pauze. Met deze machine ben je altijd klaar voor je volgende klus.

Pluspunten
 • Met de microkettingzaag kun je hout en kunststof precies recht zagen

  .

  Met de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect aanpassen aan verschillende materialen

  .

  Met de meegeleverde Bosch Power For All accu kun je ook ander 18 volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform gebruiken.

Minpunten
 • Voor het zagen van bochten is een 'normale' decoupeerzaag meer geschikt.

Veelgestelde vragen over de Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah.

De Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah. weegt 0,7 kg.

De Bosch AdvancedCut 18 + Bosch 18V 2,5 Ah. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap