1. Bosch
  2. Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu).

Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06033D5100  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu).

Gewicht

0,7 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu).

De Bosch AdvancedCut 18 is een veelzijdige zaagmachine die het voordeel van drie verschillende soorten zagen in zich verenigt. De zaagmachine is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en heeft een vermogen van 18 volt. Hiermee kun je takken tot 65 millimeter dikte in een mum van tijd kortwieken en heb je bovendien geen last van lastige snoeren. Dankzij het compacte ontwerp kun je de takken netjes langs de stam afzagen. Met de drukschakelaar bepaal je eenvoudig het toerental, waardoor je het zagen in verschillende materialen optimaal kunt aanpassen. Bovendien zorgt de speciale nanoblade ervoor dat je trillingsvrij kunt werken. Het slijpen, smeren of spannen van de zaagketting is overbodig, waardoor je meer tijd hebt voor andere klussen. Daarnaast kun je de zaagmachine makkelijk opbergen dankzij de lus aan de zijkant. Hiermee kun je de zaagmachine ophangen als je even je handen vrij wil hebben.

Pluspunten
  • Met de microkettingzaag kun je op een precies rechte hoek zagen in hout en kunststof. Met de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op verschillende materialen. De accuvoeding biedt je volledige draadloze vrijheid.

Minpunten
  • Voor het zagen van bochten is een 'normale' decoupeerzaag meer geschikt.

Veelgestelde vragen over de Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu).

De Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu). weegt 0,7 kg.

De Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap