1. Bosch
 2. Bosch AdvancedDrill 18V + 2,5Ah accu (1x).

Bosch AdvancedDrill 18V + 2,5Ah accu (1x).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch AdvancedDrill 18V + 2,5Ah accu (1x). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 1600A02625  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch AdvancedDrill 18V + 2,5Ah accu (1x).

Gewicht

1 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch AdvancedDrill 18V + 2,5Ah accu (1x).

Met de Bosch AdvancedDrill 18V + 2,5Ah accu (1x) heb je direct een krachtige en veelzijdige boormachine in huis. Deze schroefboormachine is voorzien van een afneembare boorkop, waar je eenvoudig een zeskant bithouder onder kunt verstoppen. Hiermee kun je schroeven en boren in één beweging. Met de boormachine kun je tot 35 millimeter boren in hout, maar ook in metaal, gips en kunststof. De boormachine past zich automatisch aan het materiaal aan, zodat je gecontroleerd kunt werken. Je kunt deze schroefboormachine ook gebruiken met ander gereedschap van Bosch met het POWER FOR ALL accuplatform. De boormachine wordt geleverd met een 18 volt 2,5 Ah accu. Hiermee heb je direct de ideale combinatie van kracht en gebruiksgemak.

Pluspunten
 • Met deze set kun je direct aan de slag met al je boorwerkzaamheden

  .

  Je klikt de boorkop er af met boor en al om vervolgens met de onderliggende bithouder razendsnel verder te gaan met het schroevendraaiwerk

  .

  Met een boorcapaciteit tot maximaal 35 millimeter in hout, kun je hem gebruiken voor gemiddelde tot zware boorwerkzaamheden.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

  .

  De boormachine heeft geen slagfunctie, dus u kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over de Bosch AdvancedDrill 18V + 2,5Ah accu (1x).

De Bosch AdvancedDrill 18V + 2,5Ah accu (1x). weegt 1 kg.

De Bosch AdvancedDrill 18V + 2,5Ah accu (1x). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap