1. Bosch
 2. Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu) (2021).

Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu) (2021).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu) (2021). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06039B5009  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu) (2021).

Gewicht

1 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu) (2021).

Het snel wisselen tussen schroeven en boren is mogelijk met de Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu) (2021). Deze schroefboormachine heeft een afneembare boorkop waaronder de zeskant bithouder is verstopt. Hierdoor kan je de boor, met boortje er nog in, er in één beweging afhalen en vervangen door de schroef. Je bent dus razendsnel efficiënt tussen je verschillende klussen in huis. Deze schroefboormachine heeft een hoge boorcapaciteit van 35 millimeter in hout, maar ook in metaal, gips en kunststof is hij geschikt dankzij de automatische aanpassing van het toerental. Daarnaast is de boormachine erg licht van gewicht (1 kilogram) waardoor je gerust langere tijd aan je klussen kan werken. Verder is het mogelijk om te werken met een Bosch POWER FOR ALL accu (niet meegeleverd), waarmee je ander elektrisch gereedschap van Bosch kunt aansturen. Het is dus eenvoudig om snel te schakelen tussen boren en schroeven met de Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu) (2021). Je krijgt een boormachine met hoge capaciteit en automatische aanpassing, gecombineerd met een licht gewicht. Daarnaast is deze boormachine compatibel met de Bosch POWER FOR ALL accu's.

Pluspunten
 • Je haalt de boorkop er met boor en al af om vervolgens met de onderliggende bithouder razendsnel verder te gaan met schroefwerk

  .

  Met een boorcapaciteit van maximaal 35 millimeter in hout, kan je het gebruiken voor gemiddelde tot zware boorklussen

  .

  De machine heeft een Bosch POWER FOR ALL accu platform, waardoor je één accu hebt voor al je Bosch elektrisch gereedschap.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

  .

  De boormachine heeft geen slagfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over de Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu) (2021).

De Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu) (2021). weegt 1 kg.

De Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu) (2021). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap