1. Bosch
 2. Bosch AdvancedImpact 18V + 4 Ah accu (1x).

Bosch AdvancedImpact 18V + 4 Ah accu (1x).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch AdvancedImpact 18V + 4 Ah accu (1x). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 1600A024Z5  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch AdvancedImpact 18V + 4 Ah accu (1x).

Gewicht

1,1 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch AdvancedImpact 18V + 4 Ah accu (1x).

Met de Bosch AdvancedImpact 18V + 4 Ah accu (1x) ben je klaar voor elke klus. In de set zit namelijk een 18 volt 4,0 Ah accu. Het verwisselen van schroeven en boren is een gemakkelijke en snelle klus dankzij de afneembare boorkop, waar de zeskant bithouder onder verstopt zit. Om snel te schakelen tussen verschillende klussen hoef je alleen maar de boor, met het boortje er nog in, van de boormachine af te klikken en de schroef in de zeskant bithouder te stoppen. Bovendien past het toerental zich automatisch aan naar de juiste snelheid en is de exacte plek van het boorgat door de ingebouwde led verlichting niet te missen. Met de Bosch AdvancedImpact 18V + 4 Ah accu (1x) ben je dus perfect voorbereid op elke klus in je huis. De accu is krachtig genoeg voor zwaardere klussen en de boorkop kan eenvoudig verwisseld worden. Dankzij de ingebouwde led verlichting en het automatisch aanpassen van het toerental is het werken efficiënt en gemakkelijk. Kortom, je bent klaar om aan de slag te gaan!

Pluspunten
 • Met deze set kun je direct beginnen met al je boorklussen

  .

  Je kunt de boorkop er met boor en al afklikken om dan met de onderliggende bithouder razendsnel verder te gaan met schroefwerk

  .

  Gebruik de machine ook voor licht boorwerk in tegels en steen door de klopfunctie aan te zetten.

Minpunten
 • Er worden geen schroeven of boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch AdvancedImpact 18V + 4 Ah accu (1x).

De Bosch AdvancedImpact 18V + 4 Ah accu (1x). weegt 1,1 kg.

De Bosch AdvancedImpact 18V + 4 Ah accu (1x). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap