1. Bosch
  2. Bosch AdvancedMulti 18 + 2,5 Ah accu (2x).

Bosch AdvancedMulti 18 + 2,5 Ah accu (2x).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch AdvancedMulti 18 + 2,5 Ah accu (2x). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 1600A011LD  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch AdvancedMulti 18 + 2,5 Ah accu (2x).

Gewicht

1,4 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch AdvancedMulti 18 + 2,5 Ah accu (2x).

De Bosch AdvancedMulti 18 + 2,5 Ah accu (2x) is een echt krachtpatser. Zo heeft deze multitool een koppel van maximaal 35 Nm. Je kunt een variabele toerenregeling instellen, waardoor je optimaal kunt werken en het gewenste eindresultaat bereikt. Daarnaast biedt deze multitool een speciale LED-verlichting. Hierdoor is het mogelijk om ook in donkere plekken goed te zien waar je mee bezig bent. De LED-verlichting heeft ook een batterij aanduiding. Zo weet je precies wanneer het tijd is om een accu op te laden. De Bosch AdvancedMulti 18 + 2,5 Ah accu (2x) is eenvoudig te bedienen met de krachtige elektronische regeling. Zo heb je altijd de juiste toerental en het juiste koppel voor het meest ideale resultaat. Kortom, deze multitool biedt je veel comfort en een perfecte prestatie.

Pluspunten
  • Dankzij de 2 meegeleverde accu's kun je direct aan de slag. Met behulp van het bijgeleverde gereedschap kun je opzetstukken snel en eenvoudig wisselen. Je gaat geheel snoerloos te werk dankzij de stroomvoorziening via de accu.

Minpunten
  • Er worden slechts 3 opzetstukken meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch AdvancedMulti 18 + 2,5 Ah accu (2x).

De Bosch AdvancedMulti 18 + 2,5 Ah accu (2x). weegt 1,4 kg.

De Bosch AdvancedMulti 18 + 2,5 Ah accu (2x). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap