1. Bosch
  2. Bosch ALB 18 LI (zonder accu).

Bosch ALB 18 LI (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch ALB 18 LI (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06008A0302  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch ALB 18 LI (zonder accu).

Gewicht

1,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch ALB 18 LI (zonder accu).

De Bosch ALB 18 Li is een krachtig, lichtgewicht gereedschap dat perfect is voor het verwijderen van licht en droog blad. Het apparaat heeft een krachtige luchtstroom van 210 kilometer per uur en kan worden aangedreven door een Bosch Power For All 18 volt accu. Hierdoor heb je geen verlengsnoer nodig en kun je overal aan de slag. Bovendien heeft het apparaat een handgreep met softgrip, waardoor het een comfortabel werkproces is. De buis is afneembaar, zodat je de ALB 18 Li gemakkelijk op kunt bergen. Ook is hij onderdeel van het Bosch Power For All accuplatform, waardoor je de accu en oplader op meerdere Bosch machines kunt gebruiken. Daarnaast is hij ook makkelijk mee te nemen, waardoor je overal in de tuin mee aan de slag kunt.

Pluspunten
  • Je gebruikt de meegeleverde 18V Power For All accu ook op ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform. Je zit niet vast aan verlengsnoeren, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. Dankzij het lage gewicht van 1,8 kilogram heb je de volgende dag geen last van spierpijn.

Minpunten
  • Met een snelheid van 210 kilometer per uur mag je de bladblazer niet gebruiken om nat tuinafval weg te blazen.

Veelgestelde vragen over de Bosch ALB 18 LI (zonder accu).

De Bosch ALB 18 LI (zonder accu). weegt 1,8 kg.

De Bosch ALB 18 LI (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap