1. Bosch
  2. Bosch ALB 36 LI.

Bosch ALB 36 LI.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch ALB 36 LI. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06008A0402  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch ALB 36 LI.

Gewicht

1,9 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch ALB 36 LI.

Ben je op zoek naar een draadloze bladblazer die bovenal makkelijk te bedienen is? Dan is de Bosch ALB 36 Li precies wat je zoekt. Met een 36 volt 2,0 Ah Li-Ion accu, die je binnen 90 minuten volledig oplaadt, weegt deze bladblazer slechts 1,9 kilogram en is hij daardoor prettig in gebruik. Het ergonomisch design en de uitgebalanceerde gewichtsverdeling maken de bediening nog eenvoudiger. Daarnaast kun je de blaassnelheid instellen tussen de 170 en 250 kilometer per uur, zodat deze altijd goed bij je klus past. Blaas wat harder als de bladeren nat zijn of vastgeplakt zitten, zo ben je zo klaar met je tuin. Met de ALB 36 Li is je tuin weer snel bladervrij.

Pluspunten
  • Je bent niet gebonden aan een stopcontact dankzij de aandrijving met accu. Je maakt gebruik van de meegeleverde 36V Power For All accu ook op ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform. Een bladblazer op accu vereist minder onderhoud dan een bladblazer op benzine.

Minpunten
  • Na verloop van tijd moet je de accu opnieuw opladen.

Veelgestelde vragen over de Bosch ALB 36 LI.

De Bosch ALB 36 LI. weegt 1,9 kg.

De Bosch ALB 36 LI. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap