1. Bosch
 2. Bosch DIY 2-delige Impact accu combiset.

Bosch DIY 2-delige Impact accu combiset.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch DIY 2-delige Impact accu combiset. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 2607010611  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch DIY 2-delige Impact accu combiset.

Gewicht

0,9 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch DIY 2-delige Impact accu combiset.

De Bosch DIY 2-delige Impact accu combiset is een ideale set voor al je doe-het-zelf klussen. Met de klopboormachine en slagschroevendraaier uit de set kun je eenvoudig verschillende materialen boren en schroeven. De klopboormachine is uitgerust met een 60-delige bit- en borenset, waarmee je de meest veelvoorkomende boor- en schroefklussen aanpakt. De klopboormachine is geschikt voor lichte boor- en schroefklussen in hout, metaal, tegels en steen. De slagschroevendraaier heeft een maximale koppel van 130 Nm, waardoor je intensief schroefwerk uitvoert. Met een compact ontwerp en een koplengte van 155 millimeter kun je zelfs op krappe plekken schroeven. Dankzij de Bosch DIY 2-delige Impact accu combiset heb je alles wat je nodig hebt voor je klussen.

Pluspunten
 • Met dit pakket heb je in één keer een schroefboormachine en slagschroevendraaier in huis

  .

  Je kunt de meegeleverde accu's ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap die geschikt is voor het Bosch POWER FOR ALL accuplatform

  .

  Beide machines zijn licht van gewicht, dus je kunt langere tijd doorwerken.

Minpunten
 • De slagschroevendraaier wordt geleverd zonder een opbergkoffer.

Veelgestelde vragen over de Bosch DIY 2-delige Impact accu combiset.

De Bosch DIY 2-delige Impact accu combiset. weegt 0,9 kg.

De Bosch DIY 2-delige Impact accu combiset. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap