1. Bosch
 2. Bosch DIY 3-delige accu combiset.

Bosch DIY 3-delige accu combiset.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch DIY 3-delige accu combiset. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 2607010611  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch DIY 3-delige accu combiset.

Gewicht

1,4 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch DIY 3-delige accu combiset.

De Bosch DIY 3-delige accu combiset is een uitgebreide set waarmee je jouw klus gemakkelijk klaart. De set bestaat uit een schroefboormachine, boorhamer, slagschroevendraaier en een 60-delige bit- en borenset. De UniversalDrill 18V-60 schroefboormachine is perfect voor het boren in hout, metaal en gipswandjes. Daarnaast heb je de Uneo Maxx boorhamer voor het boren in beton. Met de AdvancedImpactDrive 18 slagschroevendraaier schroeft je al je schroeven snel en gemakkelijk vast. De machines zijn licht en compact waardoor je er de hele dag comfortabel mee kunt werken. De krachtige Power For All 18V accu's zorgen ervoor dat je jouw klus gemakkelijk afmaakt. Daarnaast kun je de accu's ook gebruiken op andere Bosch DIY gereedschap uit het Power For All accuplatform. Met de Bosch DIY 3-delige accu combiset klaar je jouw klus snel en gemakkelijk.

Pluspunten
 • Met dit pakket heb je in één keer een schroefboormachine, boorhamer en slagschroevendraaier in huis

  .

  Met de meegeleverde accu's kun je ook ander elektrisch gereedschap binnen het Bosch POWER FOR ALL accuplatform gebruiken

  .

  Alle machines zijn licht van gewicht, zodat je langdurig kunt klussen.

Minpunten
 • De slagschroevendraaier en boorhamer worden geleverd zonder een opbergkoffer.

Veelgestelde vragen over de Bosch DIY 3-delige accu combiset.

De Bosch DIY 3-delige accu combiset. weegt 1,4 kg.

De Bosch DIY 3-delige accu combiset. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap