1. Bosch
  2. Bosch EasyAquatak 110.

Bosch EasyAquatak 110.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch EasyAquatak 110. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06008A7F00  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch EasyAquatak 110.

Gewicht

3 kg

Vermogen

1300 W

Omschrijving van de Bosch EasyAquatak 110.

De Bosch EasyAquatak 110 is een ideaal apparatuur voor iedereen die kleine schoonmaakklussen heeft. Of het nu gaat om het reinigen van je fiets, auto of tuinmeubelen, deze hogedrukreiniger doet het werk gewoon. Het lange spuitpistool is perfect om rechtop te blijven staan, zodat je niet de hele tijd hoeft te bukken. Bovendien is de werkdruk regelbaar, zodat je de klus met de juiste druk kunt uitvoeren. Daarnaast kun je de accessoires, slangen en kabels gemakkelijk opbergen in de EasyAquatak 110. Zo blijft alles netjes opgeruimd en hoef je niet bang te zijn dat er iets rondslingert. Er is een tuinslang nodig met een diameter van 12,7 millimeter (1/2") om deze hogedrukreiniger te gebruiken. Maar vanwege de krachtige motor is deze hogedrukreiniger een ideale keuze voor het reinigen van je tuinmeubelen, auto of fiets.

Pluspunten
  • Dankzij de lange spuitlans hoeft u niet de hele tijd te bukken tijdens het schoonmaken. De hogedrukreiniger is draagbaar, waardoor u hem gemakkelijk mee kunt nemen naar een andere locatie. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat u de waterdruk goed kunt afstellen op de reinigingsklus.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger is alleen geschikt voor kleine schoonmaakklussen, zoals het schoonspuiten van je fiets of tuinmeubelen.

Veelgestelde vragen over de Bosch EasyAquatak 110.

De Bosch EasyAquatak 110. weegt 3 kg.

De Bosch EasyAquatak 110. heeft een vermogen van 1300 W.

Bekijk nog meer handgereedschap