1. Bosch
  2. Bosch EasyAquatak 120.

Bosch EasyAquatak 120.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch EasyAquatak 120. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06008A7901  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch EasyAquatak 120.

Gewicht

4 kg

Vermogen

1500 W

Omschrijving van de Bosch EasyAquatak 120.

De Bosch EasyAquatak 120 is geschikt voor kleine schoonmaakklussen. Ideaal als je terugkomt van een fietstocht door de weilanden en je fiets onder de modderspetters zit. De lange spuitlans zorgt ervoor dat je rechtop blijft staan tijdens het schoonspuiten. Deze uitvoering van de EasyAquatak 120 heeft voldoende ruimte om accessoires, de slang en de kabels op te bergen. De werkdruk is regelbaar, waardoor je hem precies afstelt naar jouw klus. Of het nu gaat om schoonmaken, ontkalken of reinigen, de Bosch EasyAquatak 120 maakt het mogelijk! De Bosch EasyAquatak 120 is ook erg geschikt voor het schoonspuiten van auto's of tuinmeubelen. Met de regelbare werkdruk stel je de waterstraal precies in zoals jij wilt. Zit er veel modder op je auto? Dan stel je de werkdruk wat hoger in. Wil je de lak liever niet beschadigen? Dan kun je de waterstraal ook wat zachter instellen. De Bosch EasyAquatak 120 is een krachtig apparaat voor alle kleine schoonmaakklussen!

Pluspunten
  • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk eenvoudig op de schoonmaaktaak kunt afstellen. Met de bediening op de spuitlans is de waterdruk makkelijk te regelen. De hogedrukreiniger is draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk naar een andere locatie kunt verplaatsen.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder terrasreiniger, rioolslang, tuinslang en wasborstel.

Veelgestelde vragen over de Bosch EasyAquatak 120.

De Bosch EasyAquatak 120. weegt 4 kg.

De Bosch EasyAquatak 120. heeft een vermogen van 1500 W.

Bekijk nog meer handgereedschap