1. Bosch
  2. Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit.

Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch F016800611  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit.

Gewicht

4 kg

Vermogen

1500 W

Omschrijving van de Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit.

De Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit is een betrouwbare hogedrukreiniger voor al je kleine schoonmaakklussen. Met een druk van 120 bar heb je precies de juiste kracht om stevig, maar toch voorzichtig te reinigen. Het 2 meter lange slang biedt je meer bewegingsruimte om je klus goed te doen. Met de meegeleverde Home & Car kit kun je zelf bepalen hoe hard je de waterstraal zet zodat je geen krassen op je lak maakt. Deze hogedrukreiniger heeft ook een opbergruimte voor kleine accessoires. Let op: het is belangrijk dat je een tuinslang met een diameter van 12,7 millimeter (1/2") aanschaft voordat je de EasyAquatak 120 kan gebruiken. Zo heb je altijd de juiste reinigingskracht bij de hand voor al je schoonmaakklussen.

Pluspunten
  • Je kunt diverse reinigingsklussen afhandelen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel en spuitlans. De afstelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk voor de reinigingsklus goed kunt aanpassen. De hogedrukreiniger is draagbaar, waardoor je hem eenvoudig naar een andere locatie kan meenemen.

Minpunten
  • Je krijgt geen riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit.

De Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit. weegt 4 kg.

De Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit. heeft een vermogen van 1500 W.

Bekijk nog meer handgereedschap