1. Bosch
  2. Bosch EasyCut 50.

Bosch EasyCut 50.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch EasyCut 50. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06033C8000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch EasyCut 50.

Gewicht

1,6 kg

Vermogen

500 W

Omschrijving van de Bosch EasyCut 50.

Met de Bosch EasyCut 50 ben je altijd verzekerd van een strak resultaat. De 500 watt microkettingzaag is voorzien van een NanoBlade, waarmee je precies in een rechte hoek precies op de juiste plek in houten of kunststof werkstukken kan zagen. Het volgen van markeringen gaat gemakkelijk dankzij het zaaglijnvizier. De zaagsneden die je maakt zijn zuiver en recht, tot maximaal 50 millimeter diep in hout. Met de stofblaasfunctie of door een stofzuiger aan te sluiten, hou je zicht op je werk. De Bosch EasyCut 50 is daarom ideaal voor zowel hobbymatig als professioneel zaagwerk. Het is een gebruiksvriendelijke zaagmachine die je veel werk uit handen neemt.

Pluspunten
  • Met de microkettingzaag kun je in hout en kunststof een exact rechte hoek zagen. Door de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op verschillende materialen. Door de blaasfunctie blijft de zaaglijn schoon, waardoor je tijdens het zagen niet gehinderd wordt.

Minpunten
  • Voor het zagen van bochten is een 'decoupeerzaag' meer geschikt dan een normale.

Veelgestelde vragen over de Bosch EasyCut 50.

De Bosch EasyCut 50. weegt 1,6 kg.

De Bosch EasyCut 50. heeft een vermogen van 500 W.

Bekijk nog meer handgereedschap