1. Bosch
 2. Bosch EasyCut&Grind.

Bosch EasyCut&Grind.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch EasyCut&Grind. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06039D2000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch EasyCut&Grind.

Gewicht

0,4 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch EasyCut&Grind.

De Bosch EasyCut&Grind is een uiterst veelzijdig apparaat. Het beschikt over een krachtige motor met twee snelheden, waardoor je op een professionele manier kleinere klussen kunt uitvoeren. Ook is het makkelijk om mee te werken doordat de handgreep ergonomisch is vormgegeven en de slijpkop draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om moeilijk bereikbare hoeken te bereiken. Daarnaast is de EasyCut&Grind voorzien van een veiligheidsschakelaar waardoor het apparaat alleen werkt wanneer je dit bedient. De schijfdiameter is 50 millimeter waardoor je zelfs het meest kleine detail kunt bewerken. Of je nu de kamer wilt opknappen, of een knutselwerkje voor de kinderen wilt maken, de EasyCut&Grind is de perfecte keuze. Je kunt er namelijk mee schuren, snijden, slijpen, vijlen en nog veel meer. Deze alles-in-één oplossing is een echte aanwinst voor iedere doe-het-zelver of knutselkoning(in).

Pluspunten
 • Dankzij de accu-aangedreven werking heb je alle bewegingsvrijheid en kan je ook werken op plekken zonder stroomvoorziening

  .

  Voor het afstellen van de beschermkap en het wisselen van de schijf heb je geen extra gereedschap nodig

  .

  Dankzij de draaibare slijpkop kan je ook werken in moeilijk bereikbare hoeken.

Minpunten
 • De haakse slijper is niet uitgerust met herstartbeveiliging.

Veelgestelde vragen over de Bosch EasyCut&Grind.

De Bosch EasyCut&Grind. weegt 0,4 kg.

De Bosch EasyCut&Grind. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap