1. Bosch
  2. Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li.

Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 0600849H02  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li.

Gewicht

2,3 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li.

Met de Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li heggenschaar snoei je eenvoudig je heggen. De heggenschaar is geschikt voor heggen met dunne takken met een maximale dikte van 15 millimeter. Het antiblokkeersysteem en de mes-protector zorgen ervoor dat je veilig kan snoeien, zonder onderbrekingen. Daarnaast heb je geen last van een snoer tijdens het snoeien, aangezien de EasyHedgeCut 18-45 Li werkt op een 18V POWER FOR ALL accu. De accu is meegeleverd bij de heggenschaar en kan ook gebruikt worden voor ander gereedschap van Bosch. Met de Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li heggenschaar kan je gemakkelijk je heggen snoeien, zonder dat je onderbrekingen hebt. Dankzij het antiblokkeersysteem en de mes-protector kan je vlak langs de muur en dichtbij de grond snoeien zonder teveel risico. Ook heb je geen last van een snoer tijdens het snoeien, aangezien de EasyHedgeCut 18-45 Li werkt op een 18V POWER FOR ALL accu. Deze accu is meegeleverd bij de heggenschaar en kan ook gebruikt worden voor ander gereedschap van Bosch. Hiermee krijg je dus een veelzijdig en krachtig gereedschap in huis.

Pluspunten
  • Het antiblokkeersysteem zorgt ervoor dat je zonder onderbrekingen kunt snoeien. Je kunt de meegeleverde Bosch Power For All 18V accu ook gebruiken op ander accu gereedschap met dezelfde accu platform. Dankzij de werking op accu ben je niet vastgebonden aan verlengsnoeren.

Minpunten
  • Is de accu leeg, dan moet je wachten totdat hij opgeladen is.

Veelgestelde vragen over de Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li.

De Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li. weegt 2,3 kg.

De Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap