1. Bosch
  2. Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu).

Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 0600849H03  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu).

Gewicht

2,3 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu).

Met de Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu) ben je in staat om moeiteloos heggen te snoeien met takken van maximaal 15 millimeter dikte. Met het antiblokkeersysteem kun je zonder onderbrekingen takken tot 15 millimeter snoeien. De mes-protector zorgt ervoor dat je op een veilige manier vlak langs de muur en dichtbij de grond kunt snoeien. Bovendien is de EasyHedgeCut 18-45 Li een draadloze heggenschaar die werkt op een Bosch POWER FOR ALL 18V accu. Als je al een Bosch POWER FOR ALL 18V accu in je bezit hebt, kun je deze gebruiken voor de heggenschaar. De accu wordt echter niet meegeleverd bij deze uitvoering.

Pluspunten
  • De heggenschaar is onderdeel van het Bosch Power For All 18V accu platform

    .

    Heb je al een accu van hetzelfde accu platform? Dan is deze ook geschikt voor dit apparaat. Dankzij het lage gewicht van 2,3 kilogram kun je lange tijd comfortabel werken. Dankzij de mes protector kun je veilig snoeien langs muren en dichtbij de grond.

Minpunten
  • Als de accu leeg is, dan moet je wachten totdat hij opgeladen is.

Veelgestelde vragen over de Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu).

De Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu). weegt 2,3 kg.

De Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap