1. Bosch
  2. Bosch EasyImpact 600.

Bosch EasyImpact 600.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch EasyImpact 600. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 603133000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch EasyImpact 600.

Gewicht

1,7 kg

Vermogen

600 W

Omschrijving van de Bosch EasyImpact 600.

Met de Bosch EasyImpact 600 boor je gemakkelijk gaten in bakstenen muren zonder het gebruik van een zware boormachine. Deze krachtige boormachine heeft een vermogen van 600 watt en is met 1,5 kilogram licht. Met deze klopboormachine maak je gaten van 10 millimeter in steen en 25 millimeter in hout. Hiermee kun je de meest gangbare klussen uitvoeren in en om het huis. Met de toerentalregeling kun je heel gedoseerd de boorsnelheid aanpassen, zodat je altijd mooie rechte boorgaten krijgt. De meegeleverde dieptestop zorgt ervoor dat je niet dieper boort dan de bedoeling is en de 2e handgreep zorgt voor volledige controle. De Bosch EasyImpact 600 wordt geleverd in een handige koffer, zodat je de boor gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

Pluspunten
  • Dankzij de klopfunctie kun je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen. Gaten van maximaal 25 millimeter groot in hout kun je boren, wat voldoende is voor bijna alle taken in en om het huis. Met een gewicht van maar 1,5 kilogram is het goed vol te houden om langere tijd te klussen.

Minpunten
  • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor het lastig is om klussen te doen op slecht verlichte plekken.

Veelgestelde vragen over de Bosch EasyImpact 600.

De Bosch EasyImpact 600. weegt 1,7 kg.

De Bosch EasyImpact 600. heeft een vermogen van 600 W.

Bekijk nog meer handgereedschap