1. Bosch
  2. Bosch EasySander 12 + 2e accu.

Bosch EasySander 12 + 2e accu.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch EasySander 12 + 2e accu. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 060397690A  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch EasySander 12 + 2e accu.

Gewicht

0,7 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch EasySander 12 + 2e accu.

Schuurwerk wordt een fluitje van een cent met de Bosch EasySander 12 + 2e accu. De krachtige 12 volt deltaschuurmachine is ideaal voor het schuren van lastige hoekjes, randen en spijlen. De afnamecapaciteit wordt automatisch verhoogd als u meer druk zet tijdens het schuren. Dankzij de klittenbandbevestiging kunt u eenvoudig een nieuw schuurpapiertje bevestigen wanneer het oude vervangen moet worden. De meegeleverde stofzuigadapter helpt u bij het stofvrij werken. Bovendien krijgt u er ook nog een extra accu bij, voor nog meer schuurplezier. Laat u niet tegenhouden bij het klussen en schuur met de Bosch EasySander 12 + 2e accu.

Pluspunten
  • Dankzij het werken met een accu ga je volledig draadloos te werk. Met een gewicht van 0,7 kilogram is de schuurmachine erg licht. De aan-schakelaar is te fixeren, zodat je deze niet steeds hoeft in te drukken.

Minpunten
  • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling is.

Veelgestelde vragen over de Bosch EasySander 12 + 2e accu.

De Bosch EasySander 12 + 2e accu. weegt 0,7 kg.

De Bosch EasySander 12 + 2e accu. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap