1. Bosch
  2. Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu).

Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06033E3000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu).

Gewicht

0,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu).

Met de Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu) kun je gemakkelijk oude verflagen van houten meubels verwijderen. Deze handige deltaschuurmachine is uitgerust met een driehoekige schuurzool waarmee je ook in de kleinste hoekjes komt. Je hebt weinig last van rondslingerend stof door de Microfilter stofbak die het stof opvangt. Als je langdurig bezig bent, kun je een bouwstofzuiger aansluiten om grote hoeveelheden stof op te zuigen. Met de klittenbandbevestiging is het vervangen van schuurpapier een fluitje van een cent. Deze schuurmachine is geschikt voor alle Bosch POWER FOR ALL 18V accu's (niet meegeleverd). Als je al ander elektrisch gereedschap hebt met dit platform, kun je de accu van dit gereedschap ook gebruiken. Met de Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu) ben je uitgerust voor het slijpen en schuren van diverse materialen. De variabele snelheid maken het gebruik van deze schuurmachine nog makkelijker. De ingebouwde LED verlichting helpt je bij het zichtbaar maken van kleine oppervlakken. Met de antislipgreep is de schuurmachine comfortabel in gebruik. De duurzame constructie en het stevige materiaal voorkomen dat de schuurmachine snel slijt. Deze schuurmachine is een must-have voor je klus- of timmerwerk.

Pluspunten
  • Dankzij de werking op accu kun je volledig draadloos werken. Door de klittenbandbevestiging kun je het schuurpapier razendsnel en eenvoudig verwisselen. Dankzij de driehoekige vorm van de zool is dit model schuurmachine perfect geschikt voor het schuren van hoeken, randen, kozijnen en trappen.

Minpunten
  • De schuur snelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregelaar is.

Veelgestelde vragen over de Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu).

De Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu). weegt 0,8 kg.

De Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap