1. Bosch
  2. Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu).

Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 603012000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu).

Gewicht

1,3 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu).

Met de Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu) kun je eenvoudig zaagklussen in en om het huis uitvoeren. Deze decoupeerzaag weegt slechts 1,3 kilogram, wat betekent dat je tijdens het klussen geen last krijgt van vermoeide armen. Met slechts één druk op de knop sta je al klaar om te beginnen. De softstart zorgt ervoor dat de machine niet gelijk op volle toeren draait. Hierdoor kun je erg precies te werk gaan. Je hebt de keuze uit verschillende standen waarmee je eenvoudig de gewenste snelheid selecteert. Hout zagen tot 70 millimeter is geen probleem. Wil je metaal zagen? Dan heb je een maximale zaagcapaciteit van 6 millimeter. De Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu) is een ideaal gereedschap voor het uitvoeren van diverse klussen in en om het huis. Het gewicht is zeer licht, zodat je tijdens het klussen geen last krijgt van vermoeide armen. Met slechts één druk op de knop is de machine klaar voor gebruik. Dankzij de verschillende standen selecteer je gemakkelijk de gewenste snelheid voor je klus. Het zagen van hout is mogelijk tot 70 millimeter, terwijl je met metaal een maximale zaagcapaciteit hebt van 6 millimeter. Kortom, de Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu) is een ideaal gereedschap om je klussen makkelijk uit te voeren.

Pluspunten
  • Dankzij de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op verschillende materialen. Met de draadloze werking op accu heb je volledige vrijheid. Met een gewicht van 1,3 kilogram is de decoupeerzaag licht en comfortabel in gebruik.

Minpunten
  • Er ontbreekt constante elektronica, waardoor het toerental bij zware zaagklussen kan afnemen.

Veelgestelde vragen over de Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu).

De Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). weegt 1,3 kg.

De Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap