1. Bosch
  2. Bosch GBH 18V-21.

Bosch GBH 18V-21.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch GBH 18V-21. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 611.911.102  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch GBH 18V-21.

Gewicht

2,4 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch GBH 18V-21.

De Bosch GBH 18V-21 combihamer is ontworpen met het gemak van de professionele klusser in gedachten. Met deze krachtige tool kun je gaten maken in uiteenlopende materialen, variërend van hout tot beton. Met de rotatiestop ingeschakeld kun je ook licht breekwerk doen, met een slagkracht van 2 joule. De overbelastingskoppeling voorkomt dat je te veel kracht gebruikt, zodat je klus altijd veilig en efficiënt wordt uitgevoerd. Het variabele toerental biedt je de mogelijkheid om de juiste hoeveelheid kracht te gebruiken, afhankelijk van de situatie. Met de led-verlichting heb je ook in het donker voldoende zicht. De combihamer wordt geleverd met een L-Boxx en twee accu's, zodat je je tool altijd op kan bergen en mee kan nemen.

Pluspunten
  • Met een gewicht van slechts 2,4 kilogram is de machine heel geschikt om langdurig mee te werken. Met een gewicht van slechts 2,4 kilogram is de machine uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Je gebruikt de meegeleverde Bosch Professional 18 volt accu's ook op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform. Je gebruikt de meegeleverde Bosch Professional 18 volt accu's ook op andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform. De L-Boxx is stevig vast te klikken op andere koffers uit dit opbergsysteem en is daardoor eenvoudig mee te nemen. De L-Boxx is stevig vast te klikken op andere eenheden uit dit opbergsysteem en is daardoor gemakkelijk mee te nemen.

Minpunten
  • De slagkracht van 2 joule is niet voldoende hoog voor het zwaardere breekwerk.

Veelgestelde vragen over de Bosch GBH 18V-21.

De Bosch GBH 18V-21. weegt 2,4 kg.

De Bosch GBH 18V-21. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap