1. Bosch
 2. Bosch GBH 2-28 F.

Bosch GBH 2-28 F.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch GBH 2-28 F. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 611267600  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch GBH 2-28 F.

Gewicht

3,2 kg

Vermogen

880 W

Omschrijving van de Bosch GBH 2-28 F.

De Bosch GBH 2-28 F is een 880 watt combihamer met een slagkracht van 3,2 joule. Dankzij de geïntegreerde Kickback Control voorkom je een pijnlijke terugslag, als de boor vast komt te zitten tijdens zwaar werk. Met de meegeleverde snelspanboorhouder kun je zonder slag boren in hout of metaal. Bij het boren in baksteen of tegels kun je een gat maken van maar liefst 68 millimeter, terwijl je in hout maar liefst 30 millimeter kunt maken. Met een maximale toerental van 900 toeren per minuut, heb je in beton een boorresultaat tot 28 millimeter. De Bosch GBH 2-28 F biedt je dagelijks een optimale prestatie en laat je niet in de steek tijdens intensieve en langdurige boorklussen. Voor extra comfort zorgt de minimale vibratie, zodat je gerust langere tijd achtereen kunt boren.

Pluspunten
 • Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden dankzij de rotatiestop

  .

  Ook zwaar boorwerk kun je uitvoeren met de combihamer dankzij de hoge maximale boorcapaciteit van 28 millimeter in beton

  .

  Dankzij de extra boorkop kun je zowel snelspan- als SDS-boren gebruiken.

Minpunten
 • Er worden geen boor-en/of beitel-accessoires meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch GBH 2-28 F.

De Bosch GBH 2-28 F. weegt 3,2 kg.

De Bosch GBH 2-28 F. heeft een vermogen van 880 W.

Bekijk nog meer handgereedschap