1. Bosch
 2. Bosch GSB 18V-21.

Bosch GSB 18V-21.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch GSB 18V-21. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06019H1107  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch GSB 18V-21.

Gewicht

2 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch GSB 18V-21.

De Bosch GSB 18V-21 is een krachtige klopboormachine die ideaal is voor het boren van grote schroeven in hout en het boren van gaten in baksteen. Met een koppel van 55 Nm schroef je eenvoudig grote schroeven in hout. Gaten in baksteen kun je maken tot 10 millimeter, en in hout tot 35 millimeter. Door de ingebouwde led-verlichting kun je altijd goed zien waar je moet boren. Deze klopboor wordt geleverd met twee 18 volt accu's met 2,0 ampère van het Bosch Professional 18V accu platform. Hierdoor kun je langdurig doorwerken. Na gebruik berg je alles netjes op in de L-Boxx opbergkoffer die meegeleverd wordt. De Bosch GSB 18V-21 is zeer geschikt voor doe-het-zelvers, professionals en amateurs.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van maximaal 35 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  = Met een maximale boorkapaciteit van 35 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote gaten. De L-Boxx is stevig vast te klikken op andere koffers uit dit opbergsysteem en is daardoor eenvoudig mee te nemen

  .

  = De L-Boxx is vast te klikken aan andere koffers uit dit opbergsysteem waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is. Je gebruikt de meegeleverde Bosch Flexible Power System accu ook op ander 18 volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform

  .

  = Je kunt de meegeleverde Bosch Flexible Power System-accu ook gebruiken op ander 18-volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk met hetzelfde accuplatform.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch GSB 18V-21.

De Bosch GSB 18V-21. weegt 2 kg.

De Bosch GSB 18V-21. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap