1. Bosch
 2. Bosch GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset.

Bosch GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06019H110C  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset.

Gewicht

1,2 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset.

Met de Bosch GSB 18V-21 klopboormachine en de 82-delige bit- en borenset kom je direct aan het werk. In de set zitten boren voor steen, metaal en hout en bits in allerlei maten. Met de klopfunctie kun je gaten tot 10 millimeter boren in baksteen en tot 35 millimeter in hout. Ook in slecht verlichte ruimtes zie je goed wat je doet door de ingebouwde led-verlichting. Hierdoor krijg je altijd de juiste uitkomst. Daarnaast krijg je twee 18 volt accu's met 4,0 ampère van het Bosch Professional 18V accu platform. Hierdoor klus je langdurig door. Als je klaar bent met werken, berg je alles netjes op in de L-Boxx opbergkoffer. Met de Bosch GSB 18V-21 klopboormachine en de 82-delige bit- en borenset kun je direct aan de slag. De set bevat boren voor steen, metaal en hout, evenals bits in verschillende maten. Met de klopfunctie boren tot 10 millimeter in baksteen en tot 35 millimeter in hout, terwijl je in slecht verlichte ruimtes goed kunt zien waar je mee bezig bent dankzij de ingebouwde LED-verlichting. Dit zorgt ervoor dat je steeds de juiste uitkomst behaalt. Daarnaast krijg je twee 18 volt accu's met 4,0 ampère van het Bosch Professional 18V accu platform. Hierdoor kun je langdurig doorwerken zonder problemen. Wanneer je klaar bent met werken, berg je alles netjes op in de L-Boxx opbergkoffer. Kortom, met de Bosch GSB 18V-21 klopboormachine en de 82-delige bit- en borenset ben je klaar om aan de slag te gaan.

Pluspunten
 • Dankzij de 82-delige bit- en borenset kun je meteen beginnen met klussen

  .

  Dankzij de accucapaciteit van 4,0 Ah kun je extra lang doorgaan met één volle accu

  .

  Met een boorcapaciteit van maximaal 35 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen geïntegreerde stofafzuiging, dus je moet zelf aan de slag met een stofzuiger. De boormachine heeft geen geïntegreerde stofafzuiging, dus je moet zelf aan de slag met een stofzuiger.

Veelgestelde vragen over de Bosch GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset.

De Bosch GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset. weegt 1,2 kg.

De Bosch GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap