1. Bosch
 2. Bosch GSS 18V-10 (zonder accu).

Bosch GSS 18V-10 (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch GSS 18V-10 (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06019D0202  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch GSS 18V-10 (zonder accu).

Gewicht

1,7 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch GSS 18V-10 (zonder accu).

De Bosch GSS 18V-10 (zonder accu) is een zeer compacte schuurmachine en is zeer geschikt voor het schuren van krappe hoeken en smalle oppervlakken. Met slechts 1 hand te bedienen, kun je helemaal vrij bewegen door de ruimte. De Bosch GSS 18V-10 is ook geschikt voor bovenhands schuurwerk. Deze schuurmachine is uitgerust met een softgrip en aan/uitschakelaar voor een comfortabele bediening. Bovendien wordt de set geleverd met 3 schuurplateaus in verschillende formaten, waardoor je flexibel bent in het uitvoeren van schuurwerk. Daarnaast worden er 3 schuurvellen meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kan. Met de Bosch GSS 18V-10 (zonder accu) ga je probleemloos en comfortabel aan de slag.

Pluspunten
 • Met de verwisselbare zolen kun je de multischuurmachine gebruiken voor verschillende oppervlakken

  .

  Dankzij de werking op accu werk je draadloos

  .

  Je hebt controle over de schuursnelheid door middel van de variabele snelheidsregeling.

Minpunten
 • Na een tijdje zul je het gevoel in je armen merken door het schuren als gevolg van de hoge trillingswaarde van 7,5 m/s.

Veelgestelde vragen over de Bosch GSS 18V-10 (zonder accu).

De Bosch GSS 18V-10 (zonder accu). weegt 1,7 kg.

De Bosch GSS 18V-10 (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap