1. Bosch
  2. Bosch GTR 55-225.

Bosch GTR 55-225.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch GTR 55-225. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06017D4000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch GTR 55-225.

Gewicht

4,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch GTR 55-225.

Met de Bosch GTR 55-225 wandschuurmachine kun je gemakkelijk muren en plafonds schuren. Dankzij de flexibele schuurkop beweegt de machine moeiteloos, waardoor je een egaal resultaat krijgt. De plafondzuigfunctie zorgt ervoor dat de machine een stuk lichter aanvoelt en zo stofvrij mogelijk werkt. De handgreep is van een ergonomische L-vorm, waardoor je comfortabel werkt zonder je armen te vermoeien. Na gebruik kun je de wandschuurmachine opbergen in de meegeleverde transportkoffer. Daarnaast is de Bosch GTR 55-225 ook voorzien van een bouwstofgzuier. Doordat deze aan het plafond gezogen wordt, kan de schuurmachine langer worden gebruikt zonder dat de muur of het plafond beschadigd wordt. Dit maakt de GTR 55-225 een ideaal gereedschap om mee te werken in huis of in de werkplaats. Bovendien is de machine ook nog eens licht van gewicht, waardoor hij makkelijk te verplaatsen is.

Pluspunten
  • Dankzij de plafondzuigfunctie voelt de machine lichter aan en kun je langdurig doorgaan met werken. Door de variabele snelheidsregeling heb je zelf de controle over de schuursnelheid. Dankzij de klittenbandbevestiging verwissel je schuurpapier razendsnel en gemakkelijk.

Minpunten
  • Je krijgt er geen extra schuurpapier bij.

Veelgestelde vragen over de Bosch GTR 55-225.

De Bosch GTR 55-225. weegt 4,8 kg.

De Bosch GTR 55-225. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap