1. Bosch
  2. Bosch GWS 12V-76 (zonder accu).

Bosch GWS 12V-76 (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch GWS 12V-76 (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06019F2003  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch GWS 12V-76 (zonder accu).

Gewicht

0,9 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch GWS 12V-76 (zonder accu).

Met de Bosch GWS 12V-76 (zonder accu) heb je een krachtige, handzame slijper in huis. Door zijn kleine formaat is hij perfect voor een breed scala aan klussen, zoals het doorslijpen van leidingen, badkamertegels of kunststof buizen. Het wisselen van schijven om verschillende materialen te bewerken is heel eenvoudig, zonder dat je extra gereedschap nodig hebt. Daarnaast is de beschermkap ook eenvoudig te verstellen. Met de Bosch GWS 12V-76 weet je zeker dat je elk type materiaal gecontroleerd en gelijkmatig bewerkt, omdat het constante toerental je hierbij ondersteunt. Deze uitvoering wordt geleverd zonder 12 volt accu, maar wel met slijpschijven en L-Boxx.

Pluspunten
  • Dankzij de werking op accu heb je alle bewegingsvrijheid en werk je ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onder zware belasting blijft het toerental van de slijper constant, waardoor je een gelijkmatig resultaat krijgt. Slijpschijven wissel je gemakkelijk en snel zonder gebruik van gereedschap.

Minpunten
  • De haakse slijper is niet uitgerust met een herstartbeveiliging.

Veelgestelde vragen over de Bosch GWS 12V-76 (zonder accu).

De Bosch GWS 12V-76 (zonder accu). weegt 0,9 kg.

De Bosch GWS 12V-76 (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap